LEBAD Kortrijk

Laatste Lebad-nieuwtjes

15/11/2020

Jeugdtrainingen tot na de Kerstvakantie afgelast

Zoals enkele dagen geleden al gecommuniceerd werd naar al onze jeugdspelers en ouders via mail, bevestigen we nogmaals dat Lebad de jeugdtrainingen helaas niet opnieuw opstart. We krijgen veel vragen hieromtrent en merken dat sommige mensen de mail misschien over het hoofd gezien hebben of niet ontvingen. Vandaar communiceren we nog eens via deze weg. Mocht u de mail (op 5 november) niet ontvangen hebben, laat ons dan gerust iets weten. Misschien hebben we foute contactgegevens.

Sommigen onder u zullen misschien hebben opgevangen dat jeugdtrainingen voor U13-spelers toch weer mogen doorgaan. De sportdienst van Stad Kortrijk raadt dit echter ten zeerste af en wij volgen als club het regionaal advies. Veiligheid primeert!

Aangezien de huidige maatregelen gelden tot half december hebben we daarenboven besloten de trainingen pas te hervatten na de kerstvakantie, tenzij de maatregelen nog verlengd worden. Laat ons hopen van niet. We proberen als club kort op de bal te spelen en snel en duidelijk te communiceren. We trachten ook altijd onze trainingskalender up to date te houden.

Mochten er toch nog vragen opduiken omtrent jeugdtrainingen, kan je altijd mailen naar jeugd@lebad.be.

14/10/2020

Aanpassing maatregelen donderdagavond

Het Lebad-bestuur heeft deze avond overlegd omtrent het verloop van de donderdagavond.

  • De inschrijvingsplicht via de tabel blijft uiteraard gelden.
  • Kleedkamergebruik is opnieuw niet meer toegelaten.
  • Er kan alleen enkelspel worden gespeeld. Dit wil zeggen: maximaal 2 spelers per speelveld.
  • Er is een maximaal aantal spelers van 16. Er zijn 7 speelvelden, dus er kunnen 14 spelers tegelijkertijd spelen. 2 spelers kunnen (op een veilige afstand) wachten tot een wedstrijd voorbij is om daarna af te wisselen.

Deze maatregelen blijven van kracht tot nader order.

We hopen, samen met velen, dat deze maatregelen niet al te lang van kracht zullen moeten blijven, maar boven alles primeert veiligheid en gezondheid.

04/10/2020

Lebad 1G sleept op tweede speeldag opnieuw punten in de wacht

De spelers van onze eerste ploeg waren nog maar goed en wel bekomen van de twee ontmoetingen vorige week, of ze moesten vandaag alweer aan de bak in de Gaverhal in Deerlijk. In de voormiddag speelden ze tegen Hebad, in de namiddag was thuisploeg DZ99 onze tegenstander. Benieuwd hoe Jade, Lotte, Siebelijn, Caitlyn, Bert, Gertjan en Sander presteerden?

Lees hier verder
28/09/2020

West-Vlaams Kampioenschap afgelast

Het West-Vlaams Kampioenschap badminton, dat Lebad in samenwerking met de West-Vlaamse Badmintonfederatie zou organiseren op 31 oktober en 1 november 2020 wordt helaas afgelast. 😢 We hopen van ganser harte dat we er volgend jaar voor de volle 200% kunnen voor gaan om het PK 2021 succesvol te organiseren. #keepitsafe

27/09/2020

Lebad 1G pakt twee punten in Lokeren

Lebad 1G pakte op de eerste speeldag van het nieuwe seizoen in eerste nationale twee punten. De tegenstanders voor vandaag: Oupeye (voormiddag) en W&L (namiddag). Lees hieronder hoe Jade, Lotte, Siebelijn, Caitlyn, Bert, Gertjan en nieuwkomer in de ploeg Sander het ervan afbrachten in Lokeren.

Lees hier verder
LEBAD Kortrijk

Een betere surfervaring dankzij cookies

Je kan meer lezen over het gebruik van cookies in onze Privacyverklaring.


`