LEBAD Kortrijk

Laatste Lebad-nieuwtjes

28/09/2020

West-Vlaams Kampioenschap afgelast

Het West-Vlaams Kampioenschap badminton, dat Lebad in samenwerking met de West-Vlaamse Badmintonfederatie zou organiseren op 31 oktober en 1 november 2020 wordt helaas afgelast. 😢 We hopen van ganser harte dat we er volgend jaar voor de volle 200% kunnen voor gaan om het PK 2021 succesvol te organiseren. #keepitsafe

27/09/2020

Lebad 1G pakt twee punten in Lokeren

Lebad 1G pakte op de eerste speeldag van het nieuwe seizoen in eerste nationale twee punten. De tegenstanders voor vandaag: Oupeye (voormiddag) en W&L (namiddag). Lees hieronder hoe Jade, Lotte, Siebelijn, Caitlyn, Bert, Gertjan en nieuwkomer in de ploeg Sander het ervan afbrachten in Lokeren.

Lees hier verder
19/08/2020

Opstart seizoen 2020-2021

Na een turbulent einde van vorig seizoen en een even turbulente zomer, heeft het Lebad-bestuur de koppen samen gestoken omtrent een zo vlot mogelijke start van het nieuwe badmintonseizoen. Dit brengt onvermijdelijk maatregelen met zich mee, waarvan we de belangrijkste hieronder samenvatten.

Lees hier verder
19/03/2020

Vervolgmaatregelen coronavirus - competitie en toernooien afgelast

Badminton Vlaanderen bracht ons (en vele anderen) vandaag op de hoogte van de vervolgmaatregelen ten gevolge van het coronavirus. Hieronder sommen we de beslissingen in een notendop op:

  • De competitie voor dit seizoen wordt vroegtijdig stopgezet. Alle stijgers en dalers worden berekend op basis van de rangschikking na afloop van de heenronde. De rangschikking van de ploegen op 31/12/19 zal dus gelden voor deze berekeningen.
  • Alle toernooien tot en met 30 april worden afgelast.
  • De klassementen voor de basisopstellingen voor volgend seizoen zijn diegene bepaald op 02/03/19 na klassementswijziging.
  • Alle punten voor de ranking behaald gedurende de periode van afgelastingen op hetzelfde tijdstip vorig jaar zullen overgenomen worden naar dit jaar. De competitieresultaten behaald in de terugronde voor 12 maart blijven ook gewoon meetellen.

Volgende aspecten zijn nog niet volledig duidelijk:

  • Hoe de nationale competitie zal aflopen. Dit wordt na overleg met de Belgische Badmintonfederatie gecommuniceerd.
  • Of de IPJO al dan niet zal plaatsvinden. Dit wordt na overleg met de provincies gecommuniceerd.
12/03/2020

Geen trainingen tot en met 31/3/2020, geen competitie tot en met 19/4/2020

Wij kregen vandaag te horen dat het Kortrijkse stadsbestuur "in de strijd tegen het Coronavirus heeft beslist de stedelijke (sport)accommodaties te sluiten, dit voorlopig vanaf vanavond 12 maart 18 uur t.e.m. dinsdag 31 maart."

Dit betekent helaas dat zowel jeugdtrainingen als trainingen en vrijspelmomenten voor volwassenen tot en met dinsdag 31 maart 2020 niet zullen plaatsvinden.

Eveneens kregen we vandaag ook te horen dat de overkoepelende Belgische badmintonorganisaties hebben "beslist om alle badmintontornooien en competities op nationaal, regionaal en provinciaal niveau tot en met 19 april 2020 niet te laten doorgaan."

Zodra we meer informatie krijgen (zowel van Badminton Vlaanderen als van het Kortrijkse stadsbestuur), houden we onze leden en ouders via onze gebruikelijke kanalen (Facebook, website, e-mail) op de hoogte.

LEBAD Kortrijk

Een betere surfervaring dankzij cookies

Je kan meer lezen over het gebruik van cookies in onze Privacyverklaring.


`