LEBAD Kortrijk

Laatste Lebad-nieuwtjes

12/05/2022

Sportprikkels 2022

Sportprikkels wordt georganiseerd op zaterdagnamiddag 21 mei van 13.30 tot 17.30 uur. Kinderen maken kennis met verschillende Kortrijkse sportclubs. Deelnemende sportclubs stellen zichzelf voor via een demo of initiatie en geven uitleg waar nodig.

Bekijk hieronder de informatiefiche en -video.

Sportprikkels
14/02/2022

Provinciaal Kampioenschap voor de jeugd is groot succes voor Lebad

Na het Belgisch Kampioenschap vorige week vond dit weekend het PK voor jeugdspelers plaats. Enkele Lebadders verdedigden de eer van de club met groot succes. Ze namen maar liefst 7 bekers mee naar Kortrijk. Een overzichtje:

  • Game won goud in gemengd dubbel
  • Mila en Dieke wonnen won samen goud in dubbel
  • Mila en Dieke speelden de finale in enkel tegen elkaar. Mila won goud, Dieke pakte zilver
  • Jonah haalde zilver in enkel en won goud in dubbel

Een heel mooie prestatie van onze jeugdspelers! Doe zo verder.

Alle winnaars en podiumplaatsen kan je bekijken op de toernooipagina van het PK jeugd.

Game_goud_gemengd

Game won goud in gemengd dubbel

Jonah_goud_dubbel

Jonah won goud in dubbel

Mila_Dieke_goud_dubbel

Mila en Dieke wonnen samen goud in dubbelspel

Mila_Dieke_Jonah

Mila, Dieke en Jonah met hun verdiende bekers

09/02/2022

Lebad organiseert succesvol BK badminton

In sportcentrum Lange Munte in Kortrijk vond op 5 en 6 februari het Belgisch Kampioenschap badminton plaats. Onze club, Badminton Vlaanderen en Stad Kortrijk sloegen voor dit evenement de handen in elkaar. De top van de Belgische badminton liet twee dagen lang het beste van zichzelf zien.

We kunnen dankzij de onuitputbare inzet van onze leden en tal van vrijwilligers terugblikken op een geslaagde organisatie. Nogmaals bedankt aan iedereen die, op welke manier en in welke mate dan ook, een steentje heeft bijgedragen aan het succesvolle verloop van het weekend.

Onder alle deelnemers bevonden zich ook vijf Lebad-spelers. Klik hieronder om een korte samenvatting van hun resultaten te lezen en om de reportage te bekijken die Focus WTV maakte.

Lees hier verder
09/11/2021

Lebadders vallen in de prijzen op Provinciaal Kampioenschap

Tags:

toernooi

Tijdens het weekend van 6 en 7 november vond het Provinciaal Kampioenschap plaats in Roeselare. Een kleine twintigtal spelers van onze club ging er strijden om de titel van Provinciaal Kampioen en dat leverde een mooi Lebad-erelijstje op (Klik onder de foto op "Lees hier verder"). Onze club wenst alle spelers, medaillewinnaars of niet, van harte proficiat met de mooie resultaten. Een overzicht van alle toernooiwinnaars vind je op de site van Badminton Vlaanderen.

Whats App Image 2021 11 06 at 9 54 35 PM
Lees hier verder
05/10/2021

Lebad 1G haalt 3 punten binnen op eerste speeldag

Vorig weekend vond in de Gaverhal in Deerlijk de eerste speeldag van eerste nationale plaats. Onze eerste ploeg nam het er - overigens in gloednieuwe club-outfit - in de voormiddag op tegen Pluimplukkers, in de namiddag was nieuwkomer in eerste nationale Lokerse BC de tegenstander. Lees hieronder hoe Bert, Gertjan, Sander, Caitlyn, Siebelijn, Jade en Lotte gepresteerd hebben.

Lebad 1 G 2021 2022
Lees hier verder
LEBAD Kortrijk

Een betere surfervaring dankzij cookies

Je kan meer lezen over het gebruik van cookies in onze Privacyverklaring.


`