LEBAD Kortrijk

Laatste Lebad-nieuwtjes

20/09/2018

Startontmoeting 1ste nationale

Op zondag 30 september 2018 gaat het badmintonseizoen in de hoogste nationale afdeling van start. Lebad 1G zal het er in de voormiddag opnemen tegen W&L, in de namiddag speelt onze eerste ploeg tegen Bad79. Deze twee ploegen zijn meteen onze zwaarste tegenstanders in eerste nationale. De ontmoeting vindt plaats in Sporthal Den Draver - Fortlaan 10, 2070 Zwijndrecht. Wie vrij is, mag gerust afzakken om onze eerste ploeg te steunen tijdens hun eerste optreden van het seizoen!

01/09/2018

Nieuw badmintonseizoen van start

Tags:

nieuws

De jeugdwerking schiet op woensdag 5 september 2018 uit de startblokken tussen 17h en 18h30, met een vrijspelmoment voor alle spelers uit alle groepen, alsook voor nieuwe jeugdspelers. We voorzien dan ook een moment om afspraken te maken met de jeugdspelers. De officiƫle start van de trainingen is op maandag 10 september 2018. Verdere info over de jeugdwerking is te vinden op deze website onder de rubriek jeugd.

Net zoals vorig seizoen worden alle jeugdspelers op de hoogte gebracht van de KW-cup toernooien. Voor eventuele vragen omtrent dit toernooicircuit kan je terecht bij de trainers. Ook dit seizoen wordt bij een groot aantal KW-cups coaching voorzien.

LEBAD Kortrijk

Een betere surfervaring dankzij cookies

Je kan meer lezen over het gebruik van cookies in onze Privacyverklaring.


`