LEBAD Kortrijk

Laatste Lebad-nieuwtjes

24/10/2018

Inschrijvingen West-Vlaams Kampioenschap afgesloten

Maar liefst 316 spelers zullen deelnemen aan dit tornooi en samen met de WVBF zullen wij er een leuk en sportief weekend van maken.

Ben je reekshoofd? Hier kan je alle plaatsingen terugvinden. De wedstrijdschema's volgen nog. Ondertussen kan je het reglement nakijken.

Meer info omtrent het tornooi is op de pagina over het West-Vlaams Kampioenschap terug te vinden.

22/10/2018

Dubbele winst op KW-cup Zwevegem voor Dieke

Tags:

Jeugd , kw-cups

Ondanks dat we geen coach konden vinden voor de KW-cup van Zwevegem, is onze enige Lebad-deelneemster, Dieke Degezelle, er ook zonder coaching in geslaagd om zowel in het dubbel- als in het enkelspel bij de meisjes -13A de titel mee naar huis te nemen! Proficiat, Dieke!

20/10/2018

Persoonlijk bericht van Webbie

Tags:

lebad

Na een goeie 15 jaar hebben we afscheid genomen van onze eerste website die ik samen met Pedro Verhaeghe heb opgestart en al die jaren gepoogd levendig te houden.

De site kende zijn hoogtes en laagtes en was na een lange levensduur broodnodig aan vernieuwing toe. We hadden het geluk om in eigen huis enkele mensen te hebben met kennis van zaken gezien de recente software-evolutie.

Bij deze wil ik dan ook Arno Ramon en Jonas Denys bedanken om de Lebad-website nieuw en fris leven in te blazen.

03/10/2018

Oproep helpende handen West-Vlaams Kampioenschap

Voor het West-Vlaams Kampioenschap op 3 en 4 november 2018 in de Lange Munte zijn we nog op zoek naar helpende handen voor verschillende taken voor en tijdens het toernooi:

  • helpen bij de opbouw op vrijdagavond
  • helpen in de foodbar en in de zaal op zaterdag en zondag
  • taarten bakken voor zaterdag en zondag
  • helpen bij de afbraak op zondagavond
  • ...

Wie een handje wil en kan toesteken, kan zijn/haar naam invullen in de vrijwilligerstabel. Alvast bedankt!

01/10/2018

Eerste ontmoetingen voor Lebad 1G

Gisteren speelde onze eerste ploeg haar eerste twee ontmoetingen. Voor de eerste ontmoetingen van het seizoen stonden onmiddellijk de twee zwaarste tegenstanders op het veld. In de voormiddag moest onze eerste ploeg haar meerdere erkennen in W&L, dat met 6-2 won. In de namiddag namen we het op tegen Bad79, dat eveneens een maatje te groot bleek: 8-0 verlies voor onze ploeg. Met opgeheven hoofd op naar de volgende ontmoeting op zondag 28/10/2018. Dan nemen we het in de voormiddag op tegen Dijlevalei en in de namiddag staat Olve aan de andere kant van het net.

LEBAD Kortrijk

Een betere surfervaring dankzij cookies

Je kan meer lezen over het gebruik van cookies in onze Privacyverklaring.


`