Logo

LEBAD

Kortrijk

Onze jeugdwerking

 

Lebad Kortrijk is een club die sterk inzet op jeugdwerking. Met een jeugdledenbestand van bijna 80 jeugdleden zijn we een van de grotere clubs op het vlak van jeugdwerking. Elke jeugdspeler heeft de mogelijkheid om twee trainingen per week te volgen. Alle trainingen worden gegeven door gediplomeerde trainers.

Opbrengsten van evenementen, zoals de avondmarkt op de Tinekesfeesten, de quiz en de foodbar op grote kampioenschappen die de club organiseert, gaan integraal naar de jeugdkas, zodat wij altijd kunnen blijven investeren in nieuw trainingsmateriaal om de trainingen gevarieerd, leuk en leerrijk te maken.

Als de trainers vinden dat een speler klaar is om KW-cups te spelen of aan te treden in de interclubcompetitie, wordt die speler gestimuleerd om de stap te zetten en zo nog verder door te groeien als badmintonner.

Het bewijs van onze effectieve jeugdwerking uit zich onder andere in onze eerste ploeg, die in de hoogste nationale afdeling speelt en waarin ook eigen spelers meedraaien die al sinds hun jeugd bij Lebad spelen.