LEBAD Kortrijk

Inschrijven

Moet ik me meteen inschrijven?

Je kan 3 tot 4 keer gratis komen proberen tijdens onze speeluren. Wens je daarna te blijven badmintonnen, dan is inschrijven noodzakelijk.

Waarom is inschrijven nodig?

Deze broodnodige administratie zorgt ervoor dat je aangesloten bent bij Badminton Vlaanderen en bij de WVBF (West-Vlaamse Badminton Federatie). Hierdoor ben je meteen in orde met de verzekering. Voor competitiespelers is dit een must, voor recreanten een zekerheid.

Tarieven

Tarieven

De toeslag voor bestaande leden wordt aangerekend om onze leden aan te sporen hun inschrijving zo snel mogelijk in orde te brengen zodat het Lebad-bestuur alle nodig informatie heeft om het nieuwe seizoen optimaal te kunnen organiseren.

Opgelet! Vanwege de coronacrisis heeft het Lebad-bestuur beslist om de toeslag voor betaling vanaf 1 juni voor het seizoen 2020-2021 niet aan te rekenen.

Hoe schrijf ik me in?

Om het overzicht beter te kunnen bewaren, wordt van elk lid vanaf het seizoen 2020-2021 verwacht dat hij/zij zich via het inschrijvingsportaal inschrijft. Zo krijgen wij meteen alle correcte contactgegevens en de juiste informatie om de trainingen en competitie optimaal te organiseren. Inschrijven is vanaf nu dus enkel nog mogelijk via deze weg.

Nadat je het formulier hebt ingevuld, krijg je naargelang je keuzes ook meteen te zien hoeveel het inschrijvingsgeld bedraagt. Je ontvangt een bevestigings-e-mail met een overzicht van je inschrijving en alle gegevens om de betaling in orde te brengen. Je inschrijving is pas definitief nadat we de betaling van je lidgeld hebben ontvangen. Je ontvangt een extra bevestiging als je definitief bent ingeschreven.

Bij vragen, twijfels of onduidelijkheden kan je altijd contact opnemen met secretariaat@lebad.be (voor volwassenen) of jeugd@lebad.be (voor jeugdspelers). Voor technische problemen kan je terecht op ict@lebad.be.

Kom je op een latere datum bij onze club terecht, dan is er altijd een aansluitmogelijkheid met een aangepast lidgeld. Je kan dan ook gewoon inschrijven via het inschrijvingsportaal – eventuele korting wordt verrekend op basis van het moment van inschrijven.

UiTPAS

Vanaf het seizoen 2020-2021 stapt Lebad Kortrijk mee in het UiTPAS-project. Met deze vrijetijdspas kan je UiTpunten sparen die je kan omruilen voor korting, cadeaus of andere voordelen. Dankzij UiTPAS kunnen mensen die het met minder moeten doen tevens van korting genieten bij allerhande UiTPAS-activiteiten. Meer informatie vind je op kortrijk.be/uitpas/uitpas. Als je recht hebt op het kortingstarief, vul dan bij je inschrijving het nummer van je UiTPAS in. De korting wordt automatisch verrekend.

Extra trainingen

Er zijn ook nog extra trainingen, apart van de speelgelegenheden en vaste trainingen. Ook voor deze trainingen schrijf je in via het portaal. De kostprijs zit automatisch vervat in het totaalbedrag.

Extra trainingen

Hoe betalen?

Nadat je je ingeschreven hebt via het portaal, ontvang je een bevestigings-e-mail met een overzicht van je inschrijving en alle gegevens om de betaling in orde te brengen. Je inschrijving is pas definitief nadat we de betaling van je lidgeld hebben ontvangen. Je ontvangt een extra bevestiging per e-mail als je definitief bent ingeschreven.

LEBAD Kortrijk

Een betere surfervaring dankzij cookies

Je kan meer lezen over het gebruik van cookies in onze Privacyverklaring.


`