LEBAD Kortrijk

Inschrijven

Moet ik me meteen inschrijven?

Nieuwe jeugdspelers kunnen gedurende de maanden september en januari 3 tot 4 keer gratis komen proberen tijdens onze speeluren. Wens je daarna te blijven badmintonnen, dan is inschrijven noodzakelijk.

Recreanten die zich wensen aan te sluiten kunnen elke dinsdag- en donderdagavond 3 keer gratis komen proberen tijdens onze speelavonden voor volwassenen en kunnen zich op elk moment inschrijven als recreant bij onze club.

Waarom is inschrijven nodig?

Deze broodnodige administratie zorgt ervoor dat je aangesloten bent bij Badminton Vlaanderen en bij de WVBF (West-Vlaamse Badminton Federatie). Hierdoor ben je meteen in orde met de verzekering. Voor competitie- en jeugdspelers is dit een must, voor recreanten een zekerheid.

Tarieven

Tarieven

De toeslag voor bestaande leden wordt aangerekend om onze leden aan te sporen hun inschrijving zo snel mogelijk in orde te brengen zodat het Lebad-bestuur alle nodig informatie heeft om het nieuwe seizoen optimaal te kunnen organiseren.

Hoe schrijf ik me in?

Om het overzicht beter te kunnen bewaren, wordt van elk lid verwacht dat hij/zij zich via het inschrijvingsportaal inschrijft. Zo krijgen wij meteen alle correcte contactgegevens en de juiste informatie om de trainingen en competitie optimaal te organiseren. Inschrijven is dus enkel mogelijk via deze weg.

Nadat je het formulier hebt ingevuld, krijg je naargelang je keuzes ook meteen te zien hoeveel het inschrijvingsgeld bedraagt. Je ontvangt een bevestigings-e-mail met een overzicht van je inschrijving en alle gegevens om de betaling in orde te brengen. Je inschrijving is pas definitief nadat we de betaling van je lidgeld hebben ontvangen. Je ontvangt een extra bevestiging als je definitief bent ingeschreven.

Bij vragen, twijfels of onduidelijkheden kan je altijd contact opnemen met secretariaat@lebad.be (voor volwassenen) of jeugd@lebad.be (voor jeugdspelers). Voor technische problemen kan je terecht op ict@lebad.be.

Kom je op een latere datum bij onze club terecht, dan is er altijd een aansluitmogelijkheid met een aangepast lidgeld. Je kan dan ook gewoon inschrijven via het inschrijvingsportaal – eventuele korting wordt verrekend op basis van het moment van inschrijven.

UiTPAS

Sinds het seizoen 2020-2021 neemt Lebad Kortrijk deel aan het UiTPAS-project. Met deze vrijetijdspas kan je UiTpunten sparen die je kan omruilen voor korting, cadeaus of andere voordelen. Iedere burger kan punten sparen en bovendien kunnen mensen die het met minder moeten doen tevens van korting genieten bij allerhande UiTPAS-activiteiten. Meer informatie vind je op kortrijk.be/uitpas/uitpas. Als je recht hebt op het kortingstarief, vul dan bij je inschrijving het nummer van je UiTPAS in. De eventuele korting wordt automatisch verrekend.

Extra trainingen

Er is ook nog een extra training, apart van de speelgelegenheden en vaste trainingen.

  • Trainer - Bart Verlinde (A-trainer)
  • Voor wie? - Voor spelers van binnen en buiten de club die aantreden in de interclubcompetitie en klassementstoernooien spelen
  • Waar? - Sporthal PTI - Graaf Karel De Goedelaan 7, 8500 Kortrijk
  • Wanneer? - Op dinsdagavond van 19.30 - 21.30 uur.

Ook voor deze training schrijf je in via het portaal. De kostprijs zit automatisch vervat in het totaalbedrag.

Hoe betalen?

Nadat je je ingeschreven hebt via het portaal, ontvang je een bevestigings-e-mail met een overzicht van je inschrijving en alle gegevens om de betaling (via overschrijving) in orde te brengen. Je inschrijving is pas definitief nadat we de betaling van je lidgeld hebben ontvangen. Je ontvangt een extra bevestiging per e-mail als je definitief bent ingeschreven.

LEBAD Kortrijk

Een betere surfervaring dankzij cookies

Je kan meer lezen over het gebruik van cookies in onze Privacyverklaring.


`