LEBAD Kortrijk
17/02/2020

Lebad 1G pakt koppositie in Play-Downs

Gisteren streed een minimale bezetting van onze eerste ploeg in Erpe-Mere om de eerste twee punten voor het behoud in eerste nationale. Bert, Gertjan, Lotte en Caitlyn namen elk drie wedstrijden tegen Olve voor hun rekening.

De dubbelwedstrijden werden eerlijk verdeel: eentje (herendubbel) voor ons, eentje (damesdubbel) voor Olve. Daarna haalden Gertjan en Bert nog elk een puntje extra binnen door hun enkelwedstrijd te winnen - 3-1 tussenstand. Caitlyn zette deze winnende trend verder met winst in twee sets. 4-1, het eerste puntje was een feit. Daarna moest Lotte wat harder strijden en de enkelwedstrijd aan haar tegenstandster laten. Afsluiten deed ons viertal in stijl: beide duo's wonnen hun mix in twee sets, wat resulteerde in een 6-2 eindstand en twee verzekerde punten voor het behoud in eerste nationale. Onze eerste ploeg prijkt op de eerste plaats in de stand van de Play-Downs.

Op zondag 1 maart worden de laatste twee wedstrijden van het seizoen in de nationale competitie beslecht bij ons thuis, in de Lange Munte. Om 10 uur is Hebad onze tegenstander, om 14 uur nemen we het op tegen Pluimplukkers. Alle steun is welkom om onze eerste ploeg aan te moedigen tijdens de strijd om het behoud in eerste nationale, dus save the date en kom af! ;-) Tot dan!

LEBAD Kortrijk

Een betere surfervaring dankzij cookies

Je kan meer lezen over het gebruik van cookies in onze Privacyverklaring.


`