LEBAD Kortrijk

Belgisch Kampioenschap Elite 2022

Dit jaar, op 5 en 6 februari 2022, organiseert onze club in samenwerking met Badminton Vlaanderen het Belgisch Kampioenschap Badminton 2022. Gedurende het hele weekend steken we de handen uit de mouwen om de beste spelers van het land te verwelkomen.

Inschrijven

De inschrijvingen zijn open! Registreren kan via https://bit.ly/3qyftK3 tot en met 22 januari.

Locatie

Het Belgisch kampioenschap zal plaatsvinden in Sportcentrum Lange Munte in Kortrijk, Bad Godesberglaan 22, 8500 Kortrijk.

Coronamaatregelen voor toeschouwers

Momenteel mag er jammer genoeg, wegens de huidige coronamaatregelen, geen publiek aanwezig zijn bij sportevenementen (behalve als begeleiding van een persoon jonger dan 18 jaar). Samen met Badminton Vlaanderen houden we de regels van Sport Vlaanderen nauwgezet in de gaten. Zodra er iets wijzigt, houden we jullie op de hoogte!

De laatste updates rond de coronamaatregelen voor de sportsector kan je via deze link volgen: https://www.sport.vlaanderen/sporten-in-tijden-van-corona/

---

OPGELET!

Indien er op 5 en 6 februari wel weer publiek is toegelaten, dienen toeschouwers zich online in te schrijven, aangezien we uitgaan van een maximumcapaciteit van 200 toeschouwers per dag.

Overnachting in Kortrijk

Alle overnachtingsmogelijkheden in Kortrijk zijn te raadplegen via de toeristische dienst van Stad Kortrijk. Je kan kiezen tussen hotels, B&B's en jeugdpensions.

Toernooiposter

Poster BK 2022

In samenwerking met

Bvlogo rgb
02 Kortrijk logo web ROOD pos

Met speciale dank aan de volgende sponsors

LFBB
Euro Millions
BBF
Arena Landscape
Yonex
RL projects
Bril Art
Van poucke
Sport cafe
Chris vandorpe
De zoeten inval
Bart verlinde
LEBAD Kortrijk

Een betere surfervaring dankzij cookies

Je kan meer lezen over het gebruik van cookies in onze Privacyverklaring.


`